21.06.2002



For en uge siden startede de med at lægge taget op. Dette arbejde klarer de på to dage, men det er åbenbart ikke nødvendigvis to sammenhængende dage...




...der er nemlig endnu ikke tag på siden mod haven. Det er godt, at undertaget er tæt og kan klare regnen. Til gengæld er murerne netop i dag startet på at mure, så nu ligner det snart et færdigt hus udvendigt.




Et nærbillede af murværket. Det ser da helt godt ud :o)




Inden døre er det sidste slidlag nu lagt, så gulvet er helt plant. Varm luft bliver i den kommende tid blæst ud i disse slanger, så fugtigheden kan komme væk. Det koster "kun" 250 kr. om dagen at have systemet kørende!




Vindueskarmene er nu monteret ved vinduerne. Der er plads til blomster!




Der er desværre sket en tegnefejl, så denne indervæg i stuen er blevet 30 cm for smal. Selv om skaden bliver udbedret, er det en møgærgerlig fejl.




De flotte, lyse lofter er ved at blive slået op. Bemærk dampspærren (plasticen), der skal forhindre fugten fra den varme indeluft i at komme i kontakt med de kolde, uisolerede dele af huset. Dette er for at forhindre kondens og dermed risiko for eksempelvis svameangreb og råd.


Udskriv Udskriv     Hele byggeforløbet