17.10.2002



Jan og René graver jorden væk, så der kan komme stabilgrus i bunden. Jorden var nogle steder hård og næsten umulig at trænge igennem, mens den andre steder var så våd og gummiagtig, at vi måtte op til en halv meter ned for at finde fast bund.




Stabilgruset er lagt på og bliver komprimeret med vibratoren. Alt gravearbejdet havde ikke været forgæves - det blev hårdt som beton!.




Belønningens time :o) Oven på stabilgruset lagde vi et lag på 3-5 cm af det finere afretningsgrus, som blev rettet af ved hjælp af et par vandrør og et bræt. Her efter tog det ingen tid at lægge fliserne ned.




Her har vi taget fat på næste delstykke, så bryggers-døren kan blive forbundet med det første fliseareal. Hvis det havde været aften, ville man have bemærket julelysene i Caspers 10 år gamle øjne - wauw, en maskine...




Inden døre agerede Camilla husmor. Der blev bagt fastelavnsboller, burgerboller, snegle og ikke mindst nogle helt fantastiske rundstykker! Og så blev der lige lavet frokost og aftensmad ind imellem. Ingen gik sultne i seng de fire dage, Camilla var i køkkenet.




Også i baghaven blev der arbejdet. Vi havde fået læsset 8 m³ vasket grus af, som skulle fordeles og blandes med jorden for at få bugt med leret. Den klarede Lene, søster Dorte og Casper.




Det færdige resultat. Her den to meter brede indgang fra fortov til entré-dør.




Og her forbindelsen til bryggers-døren længst væk. Bag fotografen skal der også lægges fliser, som skal slutte med en stor tørreplads i gavlen. Det skulle gerne nås i løbet af de næste par uger.


Udskriv Udskriv     Hele byggeforløbet