15.04.2003



Medio marts tog varmegraderne over, så vi kunne få lavet lidt. Efter en dags arbejde havde vi vendt og revet jorden i en forhave, der hele vinteren havde lignet et mindre bombekrater. Bemærk, at vi her stadig har bunker af jord liggende på fortovet og vejen - jord, som i efteråret blev kørt væk for at gøre plads til stabilgrus og fliser ved vores nordlige gavl.




Weekenden efter havde vi besøg af en kammerat og hans far, der i traktor fjernede vores overskudsjord på fortovet/vejen og ikke mindst fik placeret vores store sten, så de kunne tage dig dekorativt ud i forhaven.




Tre sten i forskellige størrelse står nu i vores forhave. Den mellemste var lidt for stor, så den bliver her sænket ved at grave jorden væk under den.




Den sidste weekend i marts gik vi så småt i gang med at planere baghaven. Som den skarpe besøgende vil opdage, er jorden på dette billede ikke helt plan.




Til skræk og advarsel for alle arbejdssky elementer, så er det et stort arbejde at gøre klart til græs - hvis man vel at mærke ønsker en plan plæne. Vores grund skråner over en meter, så der skulle flyttes en del jord for at få et tilpas stort areal, der var jævnt.




Mens René knoklede bag i haven, plantede Lene de første planter foran. Det bliver spændende at se det hele vokse op - og til.




Lørdag den 12. april havde vi besøg af Renés far, og så blev der gået til den. Godt 20 m² fliser blev lagt, inden dagen var omme, og så sov vi rigtig dejligt om natten.




Søndagen blev brugt på at skære fliserne til i kanten, sprede sand, vibrere fliserne på plads og så rydde op. Specielt fliseskæring (med vinkelsliber) er et dejligt, støvfyldt arbejde!




Lene fik det ærefulde job at lægge kanten på terrassen - en kant, som vi har valgt at lægge i en mørkere sten ligesom i forhaven.




Den "færdige" terrasse, som vi har lavet med en vinkel skudt ud i den kommende plæne - som boven på et skib. Senere skal terrasse-arealet føres videre til højre langs med huset, men nu vil vi lige så lidt græs m.v. først. Mere om dette ved en senere opdatering her på hjemmesiden.


Udskriv Udskriv     Hele byggeforløbet