14.08.2003



For tre uger siden havde vi besøg af en lokal entreprenør, Thomas Dunager. Der skulle graves 20-50 cm af hele det område, hvor der skulle fyldes stabilgrus - og senere lægges fliser på. Efter godt to timer i rendegraveren var der gravet omkring 25 m² jord væk. "Altid villig, god og billig" står der i øvrigt på Thomas Dunagers visitkort - det sidste er bestemt IKKE rigtigt.




Vores hul af en indkørsel, der her ser meget dyb ud. Det skyldes, at det færdige terræn med fliser og carport kommer til at ligge en halv meter under hovedhusets. Indkørslen får plads til tre biler, når vi en dag er kommet så langt.




De første to læs stabilgrus er planeret og vibreret, så vi kan køre ind med bilen for første gang. Voilá. Det tredie og sidste læs ligger klar til at blive fordelt. Udgravningen i venstre side af billedet, tættest på kameraet, bliver en flisesti langs med udhuset, der kommer til at ligge umiddelbart til højre for.




I går aftes - onsdag den 13. august - blev det sidste stabilgrus planeret, og hele området fik en tur med pladevibratoren. De lyse aftener går på hæld. Her er klokken kun godt 21...




Det "færdige" resultat. Nu kan vi køre bilen ind på egen grund, og det har vi glædet os til. Brøndene, som stikker op, skal lige kortes ned med en sav, men ellers får området lov til at ligge vinteren over, så det for alvor kan sætte sig. Så får vi det bedste underlag til fliserne.


Udskriv Udskriv     Hele byggeforløbet